Kun glutenfri varer

Hurtig levering

Fri fragt over 650 kr

Samarbejde med Glutenfrimagi

Virksomhed med glutenfrie produkter til webshoppen

Er du en virksomhed med et glutenfrit produkt, som du tænker kunne passe ind på webshoppen, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg er altid åben for at teste nye produkter af til shoppen og dele glæden ved nye spændende lækkerier med mine kunder.

Jeg ønsker et højt niveau af produktkvalitet og smag, hvilket også gør jeg aldrig tager produkter ind, som jeg ikke selv har testet først. Det er derfor også kun relevant med naturligt glutenfrie produkter.

Udfyld venligst med mere information i skabelonen i bunden af siden, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Omtale og kampagner for glutenfrie produkter

Webshoppen er udsprunget fra bloggen Glutenfrimagi.dk, som er opstået i 2014. Glutenfrimagi.dk er en af de største danske blogs omhandlende glutenfri mad og livet med cøliaki med læsere primært fra Danmark men også en pæn del fra Skandinavien. Du har en mulighed for at være en del af mit univers, kun et enkelt klik fra dine potentielle kunder.

Har du et produkt eller service som du gerne vil have omtalt i blandt en specifik målgruppe? Så kan et sponsoreret indlæg måske være løsningen for dig. Det er vigtigt at din forretning, eller produktet/servicen du sælger, er relevant for bloggens specifikke målgruppe, men ser du en sammenhæng, så tag endelig fat i mig. På den måde kan vi sammen finde løsningen for at netop dit produkt bliver omtalt blandt en meget målrettet gruppe med store behov.
Alle Sponsorerede indlæg er tydeligt markeret, som det første i et indlæg med ‘Reklame’.

Jeg ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan starte et magisk glutenfrit eventyr her på bloggen!

Statistik (Oktober 2020):

Unikke besøgende: 7 600
Sidevisninger: 22 400

Følgere på andre medier:

Instagram: 4 710
Facebook: 5 580
Bloglovin: 558